EasyWay Auto Transport

47.3%

rata de conversie a vizitatorilor în clienți

1 lună

returnarea investiției în prima lună de la lansare

19805$

profit mediu lunar

12

pagini noi în curs de creare
Artillery Media nu este doar o "agenție", sunt parteneri în drumul spre succes a clienților. Ei își rezervă timp pentru a înțelege cu adevărat compania cu care lucrează, tehnologia și necesitățile. Avantajul lor este că lucrează permanent pentru a îmbunătăți rezultatele website-ului pe care l-au creat. Cei de la Artillery Media sunt oameni de încredere care lucrează cu devotament și pasiune.
Onețiu Andrei

Director

Prezentare generală

EasyWay Auto Transport este o companie din SUA, cu sediul în California Illinois, care oferă servicii de brokeraj în domeniul transportului de mașini.

Scopul final al companiei este să devină standardul prin care se măsoară calitatea pentru orice transport de vehicule, deservind cea mai largă gamă de clienți individuali, corporații de orice dimensiune și parteneri de afaceri din Statele Unite. Viziunea EasyWay este să fie recunoscută ca compania care transportă un vehicul la fel ca o livrare de pizza.

Scop

Scopul website-ului a fost să prezinte serviciile pe care le oferă EasyWay potențialilor clienți și să transmită idealurile companiei, ca: siguranță, încredere și respect.

În final, website-ul este un instrument de business și trebuie să aducă profit companiei. Ceea ce a și făcut, website-ul returnând investiția în prima lună de la lansare.

Provocări

Business-ul în domeniul transportului de mașini în SUA este foarte competitiv. Sunt cel puțin 9 companii foarte mari în această nișă care au investit de-a lungul timpului în online și sunt deja cunoscuți. Astfel, sarcina noastră de a crea un website mai bun decât al competitorilor a fost una interesantă.

Strategie

Direcția clientului a fost clară pentru noi: să creăm un website care să fie profitabil pe termen lung.

Primul pas a fost să studiem care este profilul clientului ideal pentru companie. Asta ne-a ajutat să luăm anumite decizii în ceea ce privește design-ul, structura și mesajul pe care a trebuit să-l transmitem.

Analiza competitorilor a fost o parte decisivă pentru succesul final al website-ului. Am studiat experiența utilizatorilor, structura și mesajul pe care îl transmit competitorii. După o analiză amănunțită, am creat un prototip (mockup), linia de design și mesajul propriu.

Conținutul a fost gândit să răspundă nevoilor utilizatorilor și se concentrează pe a face cât mai simplu și atractiv pentru potențialii clienți să îndeplinească sarcina principală atunci când vizitează site-ul web, și anume de a cere o ofertă de preț.

Îmbunătățirea website-ului a continuat și după lansare, cu ajutorul programelor de testare și analiză, care ne-au ajutat să depistăm potențialele erori și să îmbunătățim permanent website-ul.

Design

Designul este bazat pe profilul clientului ideal și pe analiza de piață pe care am făcut-o. Acesta este simplu și clar, fiind ușor de înțeles de utilizatori. Aspectul general al site-ului este contemporan, gândit pentru a atrage atenția spre elementele importante.

Culori

proiect website design easyway

Culoarea principală este albastru închis. Din punct de vedere psihologic, albastru transmite:

  • Compasiune, empatie – arată că companiei îi pasă de clienți
  • Sinceritate, inteligență
  • Flexibilitate și progres.

Culoarea secundară este roz-pal. Am ales această culoare pentru a atrage atenția asupra anumitor elemente, de ex. formular de contact, butoanele din pagină etc.

Font

Fontul utilizat este Graphik, deoarece reflectă viziunea companiei. Acest font a fost lansat în 2009, este de tip san-serif, modern și ușor de citit, care transmite ideea de nou, progres și inovație.

Graphik Regular

Graphik SemiBold

Cifre

  • 47.3% rata de conversie a vizitatorilor în clienți;
  • 1 lună a fost de ajuns pentru a returna investiția;
  • 19805$ profit mediu lunar;
  • 12 pagini noi în curs de creare.

Logo client

Locație

California, SUA

Industrie

Auto Transport

Serviciile companiei

Auto Transport Brocker

Contact

Cere ofertă

Vom reveni cu un apel În mai puțin de o zi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. Putem comunica prin email, dacă această metodă este mai convenabilă.