Optimizare SEO

Optimizăm SEO Website-urile pentru a le poziționa în primele rezultate afișate de Google.

Misiunea noastră

Servicii SEO profesionale

Care este misiunea noastră?

Să ajutăm companiile care vor să-și crească prezența online, prin poziționarea website-ului în primele rezultate în motoarele de căutare, cu ajutorul strategiilor de Optimizare SEO care au fost testate în peste 100 de website-uri din mai multe țări.

Analizăm fiecare aspect al website-ului și comportamentului online al clienților înainte de a elabora o strategie de Optimizare SEO personalizată, bazată pe date concrete, astfel încât să știm că acțiunile noastre vor aduce cele mai bune rezultate.

Suntem diferiți

Am optimizat SEO peste 100 website-uri în toată lumea

Echipa noastră lucrează în acest domeniu de mai bine de 8 ani, timp în care am adus în topul rezultatelor pe Google peste 100 de website-uri din toată lumea, în mai multe limbi.

Google poate fi cel mai bun ambasador pentru serviciile sau produsele pe care vrei să le vinzi, fără frontiere fizice sau temporale. Astăzi, un Website care nu este pe Google, nu există.

De ce noi?

Procesul de lucru

1. Analiză

Analizăm care sunt cuvintele cheie care merită să fie optimizate SEO analizând comportamentului online al potențialilor clienți.

2. Planificare

Creăm un plan pe termen mediu și lung pentru ca fiecare cuvânt cheie important să fie inclus în procesul de optimizare SEO.

3. Lansare

Echipa noastră va modifica website-ul din punct de vedere tehnic, ca design și va include informații necesare pentru fiecare cuvânt cheie.

Clienții noștri

Clienții noștri

Companii din diverse domenii de business au încredere în noi.

Contact

Cere ofertă

Vom reveni cu un apel În mai puțin de o zi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. Putem comunica prin email, dacă această metodă este mai convenabilă. 

Fii informat

Articole

marketing online chisinau

Canale de marketing esențiale pentru Business-urile mici

optimizare seo

Optimizare SEO locală pentru companii – Ghid complet