Creăm Website-uri pentru companii

Ajutăm companiile să fie profitabile prin Dezvoltarea Website-urilor de Business profesionale care aduc rezultate.

Misiunea noastră

Facem companiile mai profitabile

Care este misiunea noastră?

Să ajutăm companiile care vor să-și crească prezența online, să comunice clar și eficient serviciile și produsele lor potențialilor clienți, prin crearea unui Website de Business gândit strategic, pentru ca acestea să crească în piață rapid și să genereze profit.

Înțelegem că un Website trebuie să rezolve o problemă specifică, nu doar să arate bine, de asta dăm prioritate funcționalității, pentru ca acesta să genereze rezultate.

Suntem diferiți

Ne diferențiem de restul

Datorită experienței în acest domeniu, știm cum trebuie să creăm un website care să funcționeze cu succes.

Fiecare decizie de design, structură și funcționalitate este bazată pe date concrete și cercetări psihologice, astfel ne asigurăm clienții că Website-ul creat de noi le rezolvă problemele și aduc un ROI pozitiv.

Culorile, fonturile și structura Website-ului sunt alese în dependență de profilul clienților, mesajul și valorile pe compania vrea să le transmită.

Fiecare proiect este important pentru noi și lucrăm aproape cu clienții pentru a-i ajuta să-și atingă scopul și pentru a obține un ROI pozitiv.

De ce noi?

Procesul de lucru

1. Strategie

La această etapă înțelegem problema care trebuie rezolvată prin crearea unui Website, începerea unei campanii de marketing sau branding.

2. Dezvoltare

Creăm elementele de design, programare și marketing care ne ajută să rezolvăm problema definită în cadrul sesiunii de strategie.

3. Lansare

Lansăm Website-ul, campania de marketing sau noua imagine a companiei și lucrăm cu clienții pentru a ne asigura că acestea aduc rezultate.

Dvs. aveți control

Primiți acces la Website

După finalizarea Website-ului, veți primi datele de acces pentru a putea face orice schimbare pe website, fără a necesita intervenția noastră.

Datorită platformei pe care o folosim, aproape orice modificare poate fi făcută fără a avea cunoștințe de programare.

Dacă este nevoie, putem interveni pentru anumite modificări mai complexe pe care nu le puteți executa dumneavoastră.

Contact

Cere ofertă

Vom reveni cu un apel În mai puțin de o zi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. Putem comunica prin email, dacă această metodă este mai convenabilă. 

Clienții noștri

Clienții noștri

Companii din diverse domenii de business au încredere în noi.