Promovăm Companiile pe Google

Creăm campanii de publicitate pe Google, care vând, pentru a fi mai profitabili.

Misiunea noastră

Campanii de publicitate profitabile

Să ajutăm companiile care vor să atragă potențialii clienți din online, prin crearea de campanii de publicitate Google eficiente. Reclamele sunt create pentru publicul țintă al firmei dumneavoastră, astfel bugetul de marketing este cheltuit eficient prin direcționarea anunțurilor către oamenii potriviți.

Am ajutat peste 100 de companii să ajungă cu produsul sau serviciul lor la clienții potriviți și să fie profitabile.

Suntem diferiți

Suntem o echipă de profesioniști

Suntem o echipă de profesioniști în domeniul publicității Google care are capacitatea de a creare campanii publicitare profitabile. Am demonstrat asta de nenumărate ori cu clienții actuali, care beneficiază de capacitățile noastre.

Din experiența noastră în marketing-ul digital, reclamele Google sunt cea mai profitabilă formă de publicitate online deoarece vă puteți adresa oamenilor care intenționează să cumpere un produs sau serviciu. De asemenea, acest tip de reclame sunt complexe și consumatoare de timp.

De ce noi?

Procesul de lucru

1. Strategie

La această etapă înțelegem problema companiei care trebuie rezolvată prin crearea unei campanii de marketing online.

2. Analiză

Analizăm serviciile sau produsele pe care le promovați și cine sunt potențialii clienți, inclusiv marja de profit și potențialul de creștere a acesteia.

3. Dezvoltare

Chiar dacă reclamele încep să fie afișate, este necesar să lucrăm permanent pentru a le optimiza în funcție de evoluția pe care o înregistrăm.

Dvs. aveți control

Dumneavoastră controlați bugetul cheltuit

Veți avea control total asupra sumei pe care o cheltuiți pe reclame în fiecare zi. Astfel ne asigurăm că nu depășim bugetul pe care îl aveți alocat pentru publicitate.

Pe parcursul derulării campaniei de publicitate, veți avea acces la Google Analytics, cu ajutorul căruia veți putea analiza care este suma cheltuită zilnic, pe ce cuvinte cheie și în ce campanii.

În funcție de conversii, vom putea mări bugetul pentru reclamele profitabile, și scădea pentru cele mai puțin profitabile.

Contact

Cere ofertă

Vom reveni cu un apel În mai puțin de o zi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră. Putem comunica prin email, dacă această metodă este mai convenabilă. 

Clienții noștri

Clienții noștri

Companii din diverse domenii de business au încredere în noi.